Benvinguts a la festa Lost Time Music. Perduts en el Temps. La Millor Música de les Darreres Dècades. Vine a gaudir d'una vetlada en què tornaràs a sentir el millor de la música disco, pop, rock i dance de les darreres dècades. Passa una nit màgica amb èxits del passat que t'ompliran de bons records. Vine a passar-t'ho bé amb nosaltres.

- Què és la festa Perduts en el Temps?
Es tracta d'un retorn a un temps musical passat. Durant la festa es punxen tota classe de temes dels anys 60, 70, 80, 90 i, fins i tot, algun de la primera dècada del 2000. D'aquesta manera s'aconsegueix que la gent recordi les sensacions que va experimentar anys enrere.

- Quines diferències hi ha amb les altres festes remember o revival?
La principal novetat és que, en lloc d'haver-hi un sol Dj a l'escenari, pel mateix preu n'hi ha dos!, i amb la possibilitat de punxar música de qualsevol dècada.

Totes les festes que actualment es fan es limiten a la música dels anys 70, 80 i 90. Nosaltres no tan sols posam música d'aquestes dècades, sinó que també en feim sonar dels anys 60 i de la primera dècada del 2000.

També volem indicar que la festa no són únicament les cançons. La temàtica de la vetlada pot estar enfocada a una dècada o un tema en particular. D'aquesta manera es pot afegir a l'espectacle un concurs de disfresses, de gogós, de drag queens, etc. Així mateix, s'ha de destacar que tenim visuals en concordança amb aquestes temàtiques a disposició dels clients.

La revetla no es redueix tan sols a un acte central, sinó que té molts de vessants oberts que permeten que cada posada en escena sigui diferent a l'altra.

Lost Time Músic, al mateix temps, us ofereix idees en el muntatge, l'escenificació i la realització de la festa per tal d'aconseguir un vespre inoblidable.

 

Informació i contacte:

Lost Time Music
Tomeu Llompart
629 45 14 06
losttimemusic@hotmail.com
Facebook:"Lost time music - Perduts en el temps"

Cartell Festa Algaida 18 Juliol
Cartell Festa Sta. Eugènia 24 Juliol